TÁMOGATÓINK / PARTNEREINK

A honlapot készítette és szerkeszti:
Havasi Marcell
Copyright 2018. © Samurai Judo Club.
Minden jog fenntartva.


Közzétéve: 2021. Covid-időszak

A Samurai JC-nél egész júliusban és augusztusban is folytatódnak a nyári edzések, 2021.08.09-től pedig a versenyzőinkkel Bajára utazunk a méltán népszerű nemzetközi judótáborba. Ezt követően Havasi Viktor -(vezetőedző és nemzetközi bíró)- is Tokióba utazik, ő a Paralimpiára nyert meghívást, a nemzetközi bírórangsor alapján a látássérült judóversenyeken bíráskodhat majd a Paralimpián.
Sok sikert kívánunk neki is!

Szeptemberben pedig-reményeink szerint az összes tavaly meghirdetett edzésünket elindíthatjuk a Bikás Dojóban és a Köböl Dojóban az ovis, a tanfolyamos iskolás és a versenyző edzéseket egyaránt. Ez utóbbival kapcsolatban augusztus közepe tájékán jelentkezni fognunk újabb hírekkel.
A legfrissebb információkat a weblapunkon www.samuraijudo.hu és a facebook oldalunkon Samurai Judo Club lehet megtalálni.


A nyári szünetet nyári edzésekkel kezdték a szamurájok, majd egy szuper hangulatú nyári judótábor következett a Samurai Bikás Dojóban, több, mint 40 résztevővel. A minden napos reggeli edzéseket követően ízletes ebéd várta az egész napos táborozókat az újonan nyílt Serafino étteremben, délután pedig játékos programok következtek, strandolás, sportnap, kosárlabdázás, sorversenyek, kvízjátékok. A napot finom kis uzsonna zárta, garantáltan fáradt gyerekek várták az értük jövő szülőket. Az utolsó nap délelőtt bemutató edzés és övvizsga következett, melyet sikerrel teljesített minden kisebb és nagyobb judokánk.
A tábort vezető Fridrich Annamária, (Samurai JC edzője és nemzetközi bíró) ezt követően már utazott is a tokiói olimpiára, ahová az elmúlt évek eredményei alapján sikeresen kvalifikálta magát a világ legjobb 16 bírója közé. Ezúton is szurkolunk neki!


A tavaszi-nyári időszak már kicsit élettel telibb lett a Samurai JC háza tája, enyhültek a korlátozások, végre beindíthattuk a kisebb judokáink számára is az edzéseket. Az élő-online edzéseket felválthatták a jelenléti-szabadtéri erő-állóképesség edzések Eszti nénivel, a versenyzők számára pedig a mindennapos judóedzések és kondiedzések mellett lehetőség nyílott a központi keretedzéseken való részvételre is.
Tavasz végétől megrendezésre került néhány nemzetközi, országos és régiós verseny is, ahol -ha szerény létszámmal is,- de képviselhették magukat a Samurai JC judokái.
Az első éves ifi szamuráj lány, Kis Nikoletta (-52kg) 2021.02.20-án az ifi országos rangsorversenyen -kiváló versenyzéssel- bronzérmet szerzett, majd a nemzetközi Budapest Kupán (2021.06.19-20), aranyéremmel gazdagította érmei számát. Másik ifjú, diák A korosztályos szamuráj Szabó Levente (+81kg) pedig ugyanezen a nagyszabású versenyen szintén aranyérmes lett 4 ippon győzelemmel. Juniorjaik is kitettek magukért a junior ob-n (2021.05.29.), remek küzdelmeket és szép dobásokat bemutatván végül ketten jutottak a final blockba. Havasi Bálint (-100kg) és Száva Zoltán (-90kg) egyaránt az ötödik helyet szerezték meg.
Legsikeresebb Samurai serdülő pedig Gödér Máté (-90kg) lett, akit az EMMI is díjazott az eddig elért sporteredményei és több éven át tartó kiváló tanulmányi eredményei alapján. Máté megkapta a "Magyarország jó tanulója, jó sportolója" elismerést tartalmazó oklevelet.
Gratulálunk a versenyzőinknek és a felkészító edzőinknek!