TÁMOGATÓINK / PARTNEREINK

A honlapot készítette és szerkeszti:
Havasi Marcell
Copyright 2018. © Samurai Judo Club.
Minden jog fenntartva.


Közzétéve: 2023. május, június

Figyelem!
A hétfői-pünkösdi edzéseket szerdán lehet


Az idei tanév végéről pár sor:

1. A tanfolyamos judo edzések 2023.06.16-ig tartanak. A versenyzőcsoport edzései Havasi Viktor vezetésével a nyári edzésterv szerint fognak zajlani. Erről külön értesítőt küldünk, de a Facebook oldalunkon is közzétesszük az aktuális nyári versenyzőedzéseket.

2. Az éves övvizsgánk 6-4 kyura + csíkokra (fehér, sárga, narancs öv, sárga, narancs, zöld csík) az utolsó edzés héten fognak zajlani 2023.06.12-16 között, mindenkinek a saját edzésidejében.

3. A nyári napközis táborunk 2022.07.17-21 között lesz, ahová minden 6 évesnél idősebb tanfolyamos judokánkat sok szeretettel várunk. További információ itt található!
Azok akik az utolsó héten nem tudtak valamiért vizsgázni, azoknak van lehetőségük pótolni a 6-5-4 kyura. A magasabb övfokozatokra: 3-2-1 kyura (zöld,kék,barna) kizárólag a nyári tábor délelőtti edzésein lehet felkészülni, a vizsga a Dan kollégium előtt 2023.07.21-én délután lesz a Bikás Dojóban.
Akik nem napközi táborosok, csak reggeli edzésre bejárók, külön edzésdíjuk lesz.

4. A nyári nemzetközi táborba Bajára végül NEM MEGYÜNK!!!

5. Az őszi tanfolyamos edzések 2023.09.11-én kezdődődnek és az év utolsó edzése 2023.12.15-én lesz.


Országos Diákolimpiák:

Junior férfi-női Helyszín: Kaszó (Sportcsarnok)
Időpont: 2023. május 27. (szombat)
Mérlegelés: 9:00-10:00

Ifjúsági férfi-női Helyszín: Sopron (Novomatic Aréna) – Sopron, Lackner Kristóf u. 48.
Időpont: 2023. június 3. (szombat)
Mérlegelés: 9:00-10:00

Serdülő fiú-lány Helyszín: Mosonmagyaróvár (UFM Aréna) - Mosonmagyaróvár, Kapucinus utca
Időpont: 2023. június 10. (szombat)
Mérlegelés: 9:00-10:00

Szükséges az induláshoz:
1.Iskolai testnevelőnél időben be kell neveztetni a gyereket, (befizetni a díjat, ha lehet, ha nem akkor a verseny helyszínén kell rendezni a befizetést). A nevezésről (és a befizetésről) mindenképpen papírt kérni.
2. házi vagy iskolaorvosi „egészséges” igazolást kérni.
3.Mindkét papírt hozni kell a versenyre.
4.Diákigazolványt is hozni kell a versenyre


Versenybeszámolók:

2023.05.07. Diák Országos Diákolimpia Döntők:

Az apró szamurájok is megmérettették magukat és kipróbálták a versenyzést, ezúttal Fekete Márton, Holzer Dávid, Gödér Ádám, Vállai Dávid, Bodor Viktória képviselték a klubot. Mindenki lelkesedéssel és harcosan küzdött, természetesen a rutin és technikai felkészültség még ilyenkor nagy különbségeket jelent a gyerekeknél, de bele lehetett kóstolni egy kicsit a versenyzők világába. A legjobb eredményt Bodor Viki érte el, a pontszerző hetedik helyet szerezte meg.

2023.05.13. Junior OB:
Dudás Morgan (-66kg) fantasztikus formában küzdött egész nap, ipponokkal jutott final blokkba, ahol sajnos a bronzmeccsén –vitatható bírói döntés miatt- elvesztette a mérkőzést és végül ötödik helyezett lett. Dudás Medárd (-73kg) is szép győzelmeket zsebelt be, de aztán két vesztes meccset követően sajnos nem jutott a legjobb nyolc közé. László Olivér (-66kg) is idő előtt búcsúzott a küzdelmektől, reméljük a következő versenyükön tudnak majd szépíteni a fiúk.
Gratulálunk a versenyzőknek és a felkészítő edzőknek!


Figyelem!
A Köböl Dojó edzései 2023.05.09 és 05.11-én betegség miatt elmaradtak!
A judokák a kieső edzéseket a Bikás Dojó edzésein pótolhatják (h-sz-p).


Figyelem, a 05.01-ei ovis edzést 05.03-án lehet bepótolni!


Budapest Kupa 2023 Nyílt Országos bajnokság U23-as korosztály.

Havasi Bálint (-100kg) súlyos boka és bordasérülést követően tért vissza a versenyzéshez. Rögtön ippon győzelmeket bezsebelve a kèsőbbi aranyèrmestől kapott csupán ki a hosszabbítás során és így bronzérmes lett.
Dudás Morgan (-66kg) 4 gyönyörű győzelemmel, ipponokkal verte magyar, izraeli, cseh, szerb ellenfeleit, majd a későbbi aranyérmes állította meg a menetelést. A vigaszágon vezetésre állt, amikor egy pillanatnyi figyelmetlenséget követően sajnos kikapott, így a pontszerző hetedik helyet szerezte meg a hatalmas, 40fős mezőnyben.
Száva Zoltán (-90kg) is szépen kezdett, német és magyar ellenfelet legyőzve jutott a legjobb nyolc közé. Utána sajnos megsérült a válla, így nem tudta folytatni a versenyt, hetedik helyen zárt.
Dudás Medárd (-73kg) is két ippon győzelemmel kezdett, aztán sajnos kikapott a későbbi döntőstől, így búcsúznia kellett a versenytől.
Szívből gratulálunk nekik!